Önismereti mentor

Horváth Enikő

Horváth Enikő vagyok, művészetterapeuta, tréner, coach, kíváncsi alkotó és útkereső.

Közgazdász diplomával több mint 10 évig dolgoztam nagyvállalati (banki) területen marketingesként. Itt középvezetőként mindig fontosnak tartottam, hogy a csapatom tagjai ne csak szakmailag, hanem emberileg is megkapják a kellő támogatást és fejlődési lehetőséget. Aztán beütött a COVID, én pedig fizikailag és lelkileg is kiégtem.

Úgy döntöttem adok magamnak egy év pihenést, amikor célzottan semmi hatékony és hasznos dolgot nem fogok csinálni, szerettem volna lelassulni és újra megtalálni önmagamat. Ez az időszak nagy hatással volt a személyiségfejlődésemre. Feltettem magamnak azt a kérdést, hogy mi az, amit szenvedélyesen szeretek csinálni? Alkotni és emberek történeteit hallgatni.

Ez az elhatározás és a több mint 10 évnyi önismeret a saját terápiámban utat mutatott arra, hogy szeretnék segíteni azoknak, akik hozzám fordulnak. Az alkotás és a hozzá kapcsolódó segítő beszélgetés közelebb visz a legbelsőbb énünkhöz, „hogy azzá lehessünk, akik valóban vagyunk.” (Rogers)

Hiszek abban, hogy a kapcsolat maga is transzformatív erővel bír. Ha szeretnél közelebb kerülni az érzéseidhez, a művészetterápia egy csodálatos eszköz erre.

Jelentkezz be Enikőhöz személyes konzultációra, vagy válassz csoportos foglalkozásaiból, amelyeket alább olvashatsz !

A személyes konzultáció díja: 23.500 Ft
Várható időtartam: 55 perc

Gyors időpont egyeztetéshez hívj minket vagy írj nekünk!

mentalspa@mentalspa.hu
06-30-149-4029
Időpont foglalása Enikőhöz
@mentalspa.hu

Horváth Enikő egyéni és csoportos művészetterápiás foglalkozásaira be tudsz jelentkezni oldalunkon: https://mentalspa.hu/mentor/horvath-eniko/ #művészetterápia #HorváthEnikő MentalSpa #önismeret #pszichológia

♬ eredeti hang – Mental Spa - Mental Spa

A mentor csoportos foglalkozásai:

Elengedem/Megengedem művészetterápiás csoport

Időnként érdemes megállnunk, számot vetnünk, és kiszelektálni az életünkből az oda nem illő, ártó gondolatokat, félelmeket, elvárásokat. Engedhetjük el mi is mindazt, ami már nem szolgál bennünket, és adunk teret az új érzelmeknek, élményeknek, megéléseknek, az önismeret fejlődésének.

Néha olyan jó lenne tudni, mit érdemes beengedni az életbe? Milyen érzést lenne jó átengedni magadon? Mi az, ami nem épít és már végleg megérné elengedni? Vajon, ami igazán jól esik azt megengeded magadnak?

Az összes kérdésekre nem garantálom, hogy a foglalkozás időtartama alatt megszületnek a válaszok, de az alkotás során közelebb kerülhetsz önmagad belső valójához és egy olyan utazásnak lehetsz részese, ami segíthet a megbékélésben.

A művészetterápiás workshopon a vizuális művészet (kollázs, festés, rajzolás) eszközeivel jelenítjük meg aktuális érzéseinket. Ha szívesen szánnál két órát a befelé figyelésre és az intuitív alkotásra, tarts velünk és találd meg a belső horgonypontod egy megértő és biztonságos közegben. A foglalkozás lehetőséget ad arra, hogy lelassulj, és megtapasztald, milyen másokkal együtt gondolkozni, kapcsolódni, alkotni.

A csoportfoglalkozást személyesen tartjuk.

Csoport minimum létszáma: 3 fő, maximum: 8 fő

Jelentkezés a személyes csoportba

Mentor:

Horváth Enikő

Időtartam: 2 óra

Díja: 17.000 Ft

Foglalj konzultációs időpontot mentorainkhoz!

Nézd meg mentoraink bemutatkozó videóit, és foglalj időpontot közvetlenül hozzájuk!

Ha még bizonytalan vagy kivel tudnál a legjobban együtt dolgozni, akkor gyere el szakmai vezetőnk, Anita, Teszlek Süveg Konzultációjára, ő feltérképezi az élethelyzetedet, és segít neked a választásban.