Önismereti tréning különböző témákban

Milyen területen van elakadásod?

A Mental Spa egyéni konzultációi és önismereti csoportjai segítenek számodra abban, hogy mélyebben megvizsgáld a benned lévő dilemmákat, elakadásokat, és önismereti mentoraink segítségével megtedd az első lépést önismereti utadon.

Milyen témákkal fordulj hozzánk?

Munkahelyi stresszkezelés

Lehet, hogy épp most lépsz be a munkaerőpiacra, és még nehezen találod a helyed, vagy épp egy ledolgozott élet után kell nyugdíjba vonulnod, és ez frusztrál. És persze nem csak az ilyen nagy változások okozhatnak dilemmákat, hanem az állandó stressz, a túlzott munkahelyi nyomás, egy toxikus főnök vagy akár a felelősség terhe is. Bármilyen munkahelyi nehézséggel is nézel szembe, business coach, pszichológus és segítő kollégáinkra számíthatsz, hiszen ők maguk is jól ismerik a multis környezetet. Módszereik pedig a munkahelyi stressz kezelésében is hasznodra lesznek.

Életválságok, családi nehézségek

Van olyan, hogy úgy érezzük jól kezeljük a mindennapokat. Rendben vagyunk a párkapcsolatunkban és szárnyalunk a munkahelyünkön is, de aztán egy váratlan dolog történik. Meghal egy számunkra kedves családtagunk, hirtelen elveszítjük a motivációnkat, vagy akár eljutunk arra a pontra is, hogy úgy látjuk, nincs értelme már az életünknek. Mentoraink segítenek abban, hogy a legnehezebb időszakban is találj értelmet az életednek. Ennek egy lépése lehet a benned lévő szociális szorongás enyhítése is.

Párkapcsolati krízis

Mindannyian tudjuk, hogy egy párkapcsolat sokszor már az első pillanattól kihívások elé állít bennünket. Már az is kérdés, hogy találunk-e egyáltalán magunkhoz illő párt, és ha igen, akkor jól tudunk-e együttműködni vele. A megcsalás, a féltékenység, a bizalmatlanság mind-mind olyan jelenség, amivel sokan küzdünk a mindennapokban, nem beszélve a válásokról, amelyek ma már minden második házasságot érintenek. Ha úgy érzed párkapcsolati jellegű elakadásod van, önismereti központunkban tudunk olyan mentort ajánlani neked, aki biztosan segítségedre tud lenni.

Egészségügyi problémák

Egy születési rendellenesség,  testi fogyatékosság vagy akár egy felnőtt korban diagnosztizált súlyos betegség mind óriási kihívások elé állíthat bennünket. De nem csak ezek az állandóan jelenlévő egészségügyi problémák okozhatnak bennünk feszültséget. A magyarok többsége alvászavarral, állandósult szorongással, pánikbetegséggel vagy akár függőségekre való hajlammal él együtt, amelyek bár első látásra menedzselhetőnek tűnnek, mégis a legtöbb esetben külső segítséget kell igénybe vennünk, hogy kontroll alatt tartsuk őket, vagy akár teljesen meg is szabaduljunk tőlük.

„Az élet olyan vizsga, ahol nincs helyes válasz.”

Irvin D. Yalom

Kipróbálnád milyen egy önismereti tréning?

Látogass el hozzánk személyesen vagy kérj online konzultációs időpontot mentorainkhoz, és találjuk meg együtt saját válaszaidat a benned felmerülő kérdésekre!