Önismereti mentor

Nagy Györgyi Eszter

Nagy Györgyi Eszter - Önismereti mentor - Mental Spa

Nagy Györgyi vagyok, önismereti mentor és tanácsadó, emellett 2 gyermek édesanyja.

2023-ban végeztem el az Integrál Akadémia 3 éves integrál pszichológia képzését, ahol rengeteg elméleti és gyakorlati ismerettel bővítettem a tudásomat a lélektan területén. Már korábban is sokat foglalkoztam a témával: bújtam a pszichológiai könyveket és cikkeket, emellett 15 éve járok különböző önismereti csoportokba (bodywork, pszichodráma, családállítás), illetve egyéni önismereti tanácsadásra.

Mindig is lenyűgözött az emberi psziché működése, a szakmai képzéseim által pedig folyamatosan bővülnek az ismereteim. Jelenleg szimbólumdráma képzésben, illetve fókusz-orientált önismereti képzésben is részt veszek.

Az üléseimen először felmérem a kliens igényeit, témáit és hogy mi az, amiben éppen támogatásra van szüksége. Ebből kiindulva igyekszem kísérni azt az utat, ahogyan ő maga ismeri fel és érti meg a problémái gyökereit, és segítek megtalálni a saját megoldásait. A segítő kérdéseken és beszélgetéseken túl különböző nonverbális, képalkotó technikákkal is szoktam dolgozni, amelyek segíthetnek egy adott probléma mélyebb rétegeinek feltárásában.

A pszichológiai irányzatok közül Rogers humanisztikus szemlélete áll hozzám a legközelebb, amelynek alapelvei: a feltétel nélküli elfogadás, az empatikus megértés és a hiteles hozzáállás.

Közel 4 éve dolgozom önismereti mentorként és az a tapasztalatom, hogy sokat tudok segíteni a klienseimnek önmaguk és a környezetük jobb megértésében, amivel közelebb juthatnak a boldogabb és kiegyensúlyozottam élethez.

Jelentkezz be Györgyihez személyes konzultációra!

A személyes konzultáció díja: 23.500 Ft
Várható időtartam: 55 perc

Gyors időpont egyeztetéshez hívj minket vagy írj nekünk!

mentalspa@mentalspa.hu
06-30-149-4029
Időpont foglalása Györgyihez

Foglalj konzultációs időpontot mentorainkhoz!

Nézd meg mentoraink bemutatkozó videóit, és foglalj időpontot közvetlenül hozzájuk!

Ha még bizonytalan vagy kivel tudnál a legjobban együtt dolgozni, akkor gyere el szakmai vezetőnk, Anita, Teszlek Süveg Konzultációjára, ő feltérképezi az élethelyzetedet, és segít neked a választásban.