Szakmai vezető

Vass Anita

Vass Anita - Szakmai vezető - Mental Spa

Abban hiszek, hogy mindenkinek megvan a személyes története. Van egy saját útja, célja, ami őt a kiteljesedése felé viszi. Ennek a kutatása, ápolása ugyanúgy hozzátartozik az egészséghez, mint a testünkről való gondoskodás. A saját igazunkhoz, boldogságunkhoz, egészségünkhöz a történetünkön keresztül érhetünk el, amiben a családunk, szüleink ugyanúgy szerepet játszanak, mint a munkánk, barátaink, párkapcsolatunk. Így ennek az értő figyelése, elemzése segít minket a jó lépések megtételében.

20 éve dolgozom emberekkel vállalati HR-esként és itt is azt tapasztalom, hogy sokszor a személyiségünk változni képtelensége (vagy éppen az, hogy ebbe nem fektetünk energiát) áll a munkánk, karrierünk, boldogságunk útjába.

Személyesen ugyanennyi ideje veszek részt önismereti folyamatokban, egyéni és csoportos módszerekkel. Különösen hiszek a csoport erejében, támogatásában, ami még gyorsabb fejlődésre ad lehetőséget, illetve a testtel, mozgással is dolgozó technikákban, amelyek segítenek felszínre hozni a rejtett érzéseinket, hiedelmeinket.

Jelentkezz be Anitához személyes konzultációra!

A személyes konzultáció díja: 10.000 Ft
Várható időtartam: 50 perc

Gyors időpont egyeztetéshez hívj minket vagy írj nekünk!

mentalspa@mentalspa.hu
06-30-149-4029
Időpont foglalása Anitához
@mentalspa.hu

Tedd meg az első lépést önismereti utadon! Segítünk neked kiválasztott a hozzád illő mentort vagy csoportos foglalkozást! mentalspa.hu Logolj be a jól-létedbe! #MentalSpa #VassAnita #teszleksuveg #TeszlekSüvegKonzultáció #HarryPotter #mentálisegészség

♬ eredeti hang - Mental Spa
@mentalspa.hu

Kezdő konzultációs időpontot foglalj oldalunkon! mentalspa.hu #önismeret #pszichológia #mentor #mentalspa

♬ eredeti hang - Mental Spa
@mentalspa.hu

Önismeretbe járni "békeidőben"? Igen, ezt ajánljuk. Ha csak havi 1 alkalommal is, de érdemes foglalkoznod a mentális egészségeddel is! Várunk konzultáción a Mental Spa-ban! mentalspa.hu #önismeret #pszichológia #VassAnita #MentalSpa

♬ eredeti hang - Mental Spa

Foglalj konzultációs időpontot mentorainkhoz!

Nézd meg mentoraink bemutatkozó videóit, és foglalj időpontot közvetlenül hozzájuk!

Ha még bizonytalan vagy kivel tudnál a legjobban együtt dolgozni, akkor gyere el szakmai vezetőnk, Anita, Teszlek Süveg Konzultációjára, ő feltérképezi az élethelyzetedet, és segít neked a választásban.