Önismereti mentor

Pilisi Konrád

Pilisi Konrád - Önismereti mentor - Mental Spa

Hiszem, hogy mindenkinek alanyi jogon jár a lehetőség, hogy segítséget kérjen nehéz élethelyzetekben, feldolgozza saját sérüléseit és egy élhető viszonyt alakítson ki magával és a világgal egyaránt. Pozícionáltság alapú társadalomban élünk, mindig mérjük, elhelyezzük magunkat valamihez, valakikhez képest és ennek az állandó feszültsége nyomot hagy  a lélekben és a testben egyaránt.

Több, mint tizenöt éve járok önismereti úton, soha meg nem szűnő kíváncsisággal. Hét éve segítőként is dolgozom, egyéni ülések keretében, kamaszokat, nőket és férfiakat, anyákat és apákat kísérek rögös útjukon.

Családállítás, Coaching, Módosult tudatállapot technikák (KIP, Meditáció) a módszerek, amikkel dolgozom; a mozgás területén pedig táncmeditációkat tartok rendszeresen.

Jelentkezz be Konrádhoz személyes konzultációra, vagy válassz csoportos foglalkozásaiból, amelyeket alább olvashatsz !

A személyes konzultáció díja: 23.500 Ft
Várható időtartam: 55 perc

Gyors időpont egyeztetéshez hívj minket vagy írj nekünk!

mentalspa@mentalspa.hu
06-30-149-4029
Időpont foglalása Konrádhoz
@mentalspa.hu

Beszélgess az önérvényesítésről Konráddal! Várunk életvezetési és önismereti központunkban! mentalspa.hu #pszichológia #mentalhealth #mentálisegészség #önismeret #PilisiKonrád #MentalSpa

♬ eredeti hang - Mental Spa

A mentor csoportos foglalkozásai:

Napindító meditáció – személyesen a központunkban

Korunk egyik legnagyobb kihívása, hogyan lépjünk ki, hacsak rövid időre is az önérvényesítés rendszeréből. Az egyik jól bevált módszer e tekintetben a meditáció. Egy olyan közös utazásra hívlak, amelyben megérezheted az elme csendjét, közérthetőbbre fordítva : Végre nem kell ezzel az állandó pörgéssel foglalkoznod, legalább ötven percig 🙂 És tényleg, van az a pont, ahol ki kell csekkolni egy kicsit.

Ha szeretnél lelassítani a gondolat sztrádán, ha elsajátítanál, gyakorolnál egy módszert, ami többek között segít a stressz kezelésében, ha egyszerűen csak nyugira vágysz, egy kis szigetre, ahol béke van, akkor kedden reggelenként nálunk a helyed.

Várlak szeretettel egy csoportos meditációs utazásra minden kedden 8.00-8.50 között, külön-külön is csatlakozhatsz egy alkalomra vagy járhatsz rendszeresen.

A csoport minimum létszáma 5 fő, maximum 20 fő.

A csoport személyesen találkozik hetente a Mental Spa XIII. kerületi önismereti központjában.

Mentor:

Pilisi Konrád

Időtartam: 50 perc

Díja: 3.500 Ft

Foglalj konzultációs időpontot mentorainkhoz!

Nézd meg mentoraink bemutatkozó videóit, és foglalj időpontot közvetlenül hozzájuk!

Ha még bizonytalan vagy kivel tudnál a legjobban együtt dolgozni, akkor gyere el szakmai vezetőnk, Anita, Teszlek Süveg Konzultációjára, ő feltérképezi az élethelyzetedet, és segít neked a választásban.