Önismereti mentor

Kerülő Beáta

Kerülő Beáta - Önismereti mentor - Mental Spa

Pszichológus, autogén tréner, közgazdász vagyok. 

Csaknem egy évtizedet töltöttem el multinacionális vállalati környezetben, majd gyerekeim születését követően a pszichológusi pályát választottam. A különböző szakterületek olyan szemléletet formáltak bennem, amely alapján őszintén hiszem, hogy a legjobb befektetés az önmagunkba való befektetés. Az önmagunk és önismeretünk fejlesztése jobb életminőséghez, jobb teljesítményhez és szeretetteljesebb emberi kapcsolatokhoz vezet.

Szemléletem emberközpontú. Hivatásomnak tekintem, hogy támogatást nyújtsak különböző mentális és érzelmi állapotok felfedezésében és kezelésében. Hiszem, hogy a munkahelyi elégedettség és a személyes jólét alapvetően összefügg, és hogy a mentális egészség megőrzése és fejlesztése kritikus fontosságú mindenki számára. 

Tisztában lenni a saját erősségeinkkel és gyengeségeinkkel óriási erőt ad a kezünkbe. Az én erősségem az egyéni utak támogatása, az emberekben lévő erőforrások felfedezése. Saját önismereti utamon számos technikát kipróbáltam, és hiszek a technikák sokszínűségében.

Jelentkezz be Beához személyes konzultációra!

A személyes konzultáció díja: 23.500 Ft
Várható időtartam: 55 perc

Gyors időpont egyeztetéshez hívj minket vagy írj nekünk!

mentalspa@mentalspa.hu
06-30-149-4029
Időpont foglalása Beátához

A mentor csoportos foglalkozásai:

Autogén tréning csoportban

TANULJ MEG VELÜNK LAZÍTANI! Az autogén tréning egy relaxációs technika, melynek segítségével képessé válhatunk arra, hogy rövid idő alatt (8-10 perc) létrehozzunk önmagunkban azt a nyugalmi állapotot, amely megteremti a lelki nyugalom, stresszoldás, mentális lecsillapodás lehetőségét.

Az autogén tréning folyamatos gyakorlása lehetővé tesz mind testi, mind lelki szinten számos negatív tünet enyhülését, pl: alvás minőség javulása, hétköznapi feszültségek, stressz csökkenése, fejfájás csökkenése, stb, illetve számos pozitív hatást eredményezhet, pl: önismeret, önbizalom fejlődik, teherbírás növekedhet a munkában, stb.

A csoport maximális létszáma 4 fő. A csoport 10 héten keresztül egymást követő, egymásra épülő alkalmakból áll, így mindegyiken részt kell venni. . Kérjük, akkor jelentkezz, ha a foglalkozás összes alkalmán részt tudsz venni, mivel a tematika és a módszertan egymásra épül. Kérjük, jelentkezz be külön minden alkalomra az időpontfoglalóban is.

Az autogén csoportos tréningünk online és személyes formában is elindul.

Ha érdekel, és szeretnél jelentkezni, akkor írj nekünk a mentalspa@mentalspa.hu címre!

Mentor:

Kerülő Beáta

Időtartam: 90 perc

Díja: 12.000 Ft

Foglalj konzultációs időpontot mentorainkhoz!

Nézd meg mentoraink bemutatkozó videóit, és foglalj időpontot közvetlenül hozzájuk!

Ha még bizonytalan vagy kivel tudnál a legjobban együtt dolgozni, akkor gyere el szakmai vezetőnk, Anita, Teszlek Süveg Konzultációjára, ő feltérképezi az élethelyzetedet, és segít neked a választásban.