Önismereti mentor

Kiss Éva

Kiss Éva - Önismereti mentor - Mental Spa

Közel három évtizede dolgozom „multi” környezetben, ma is egy nemzetközi médiaügynökség középvezetője vagyok.

Integrál pszichológia szakon végeztem és harmadéves hallgatója vagyok az integrál család és rendszerállítás képzésnek. Az itt megszerzett tudással, valamint Bach-virágterápiával és Recall Healing ismeretekkel támogatom klienseimet, integrál szemléletű mentorként.

Az önismereti úton fiatal felnőttként indultam el, családállítás, pszichodráma, bodywork, meditációs technikák mentén jutottam el a holisztikus gondolkodásig.

Rendszerszemléletem lehetővé teszi, hogy tapasztalataim és a képzéseken megszerzett technikák ötvözésével, személyre szabott önismereti folyamatokat vezessek. Így segítek megtalálni a belső egyensúlyt és a flowt a hozzám fordulóknak.

Ha kíváncsi vagy, hogyan közelíteném meg az aktuális kihívásod, keress meg, várlak szeretettel.

Jelentkezz be Évához személyes konzultációra, vagy válassz csoportos foglalkozásaiból, amelyeket alább olvashatsz !

A személyes konzultáció díja: 23.500 Ft
Várható időtartam: 55 perc

Gyors időpont egyeztetéshez hívj minket vagy írj nekünk!

mentalspa@mentalspa.hu
06-30-149-4029
Időpont foglalása Évához

A mentor csoportos foglalkozásai:

Vagyok, aki vagyok csoport – személyesen a központunkban

Amikor csoportban vagy, olyan emberekkel találkozol, akik a tiédhez hasonló elakadással élik napjaikat. Így amikor a másikat hallgatod, saját szavaid csengenek vissza, mintha csak te magad mondanád. Kívülről, más perspektívából nézhetsz rá saját helyzetedre.

Az önismeret elengedhetetlen feltétele a kapcsolódás. Interakcióban kapsz sajátélményt. A változáshoz nem elég könyveket olvasnod és kognitívan megértened problémád minden részletét. Az igazi transzformáló erő az a megélés, amikor szembenézel, belemész és átengeded magadon az érzéseidet. Ebben segít a csoport szinergiája.

Biztonságos környezetben, teljes odafigyeléssel, megértéssel és elfogadással fordulunk egymáshoz. Mindenki szót kap, van tér és idő lelassulni, megosztani, megélni és megfigyelni azokat a folyamatokat, amik benned zajlanak.

A csoport 6 alkalomból áll. Ha egy-egy téma megszólít, jöhetsz csak arra az alkalomra; vagy ha a mélyére mész, és hetente kapcsolódsz velünk, akkor is várlak szeretettel péntek délután 13.00-15.00 óra között a csoportban.

Témák:

  • Munka és magánélet egyszerre?
  • Karrier és kiteljesedés
  • Magány és elszigetelődés
  • Elismerés és elégedettség
  • Kikapcsolok, kikapcsolok?
  • Töltődés, pihenés, kikapcsolódás

Csoport minimum létszáma: 3 fő, maximum: 10 fő

A csoport személyesen találkozik a Mental Spa XIII. kerületi önismereti központjában.

Mentor:

Kiss Éva

Időtartam: 2 óra

Díja: 17.000 Ft

Foglalj konzultációs időpontot mentorainkhoz!

Nézd meg mentoraink bemutatkozó videóit, és foglalj időpontot közvetlenül hozzájuk!

Ha még bizonytalan vagy kivel tudnál a legjobban együtt dolgozni, akkor gyere el szakmai vezetőnk, Anita, Teszlek Süveg Konzultációjára, ő feltérképezi az élethelyzetedet, és segít neked a választásban.