ESEMÉNYEK

Művészetterápia – NYÍLT alkalom

2024.03.07. 17:00–19:00
Mental Spa Életvezetési és Önismereti Központ
Árbóc utca 1-3. , Budapest, 1133
Művészetterápia - NYÍLT alkalom

Időnként érdemes megállnunk, számot vetnünk, és kiszelektálni az életünkből az oda nem illő, ártó gondolatokat, félelmeket, elvárásokat. Engedhetjük el mi is mindazt, ami már nem szolgál bennünket, és adunk teret az új érzelmeknek, élményeknek, megéléseknek, az önismeret fejlődésének.

Néha olyan jó lenne tudni, mit érdemes beengedni az életbe? Milyen érzést lenne jó átengedni magadon? Mi az, ami nem épít és már végleg megérné elengedni? Vajon, ami igazán jól esik azt megengeded magadnak?

Az összes kérdésekre nem garantálom, hogy a foglalkozás időtartama alatt megszületnek a válaszok, de az alkotás során közelebb kerülhetsz önmagad belső valójához és egy olyan utazásnak lehetsz részese, ami segíthet a megbékélésben.

A művészetterápiás workshopon a vizuális művészet (kollázs, festés, rajzolás) eszközeivel jelenítjük meg aktuális érzéseinket. Ha szívesen szánnál két órát a befelé figyelésre és az intuitív alkotásra, tarts velünk és találd meg a belső horgonypontod egy megértő és biztonságos közegben. A foglalkozás lehetőséget ad arra, hogy lelassulj, és megtapasztald, milyen másokkal együtt gondolkozni, kapcsolódni, alkotni.

Dátum: március 7. csütörtök 17.00-19.00
Várható időtartam: 2 óra
Csoport minimum létszáma: 3 fő, maximum: 8 fő
A csoportfoglalkozást személyesen tartjuk a Mental Spa XIII. kerületi önismereti központjában.
A foglalkozást tartja: Horváth Enikő 

Részvételi díj: 5.000 Ft, mely teljes egészében levásárolható a következő foglalásnál. 48 órán belüli lemondás, vagy az alkalmon való meg nem jelenés esetén is kiszámlázásra kerül az összeg.