Önismereti mentor

Tyihák Krisztina

Tyihák Krisztina - Önismereti mentor - Mental Spa

Ha felelősséget vállalunk a saját tanulásukért és fejlődésünkért, akkor két lehetőségünk van: megpróbálunk megváltozni, mássá válni: vagy egyre inkább önmagunk leszünk.” (J. Leary-Joyce) Ez a mottó vezet munkámban, és klienseimet is ezzel a szemlélettel kísérem önismereti útjukon. Az önismeret adja meg a választ arra, kik vagyunk valójában, mit szeretnénk elérni az életben, hogyan alakíthatunk ki önazonosabb, ezzel együtt tudatosabb életet.

12 év jogi munka után, új kihívásokat keresve indultam el a segítő szakma felé, ekkor első lépésként elvégeztem a GROW csoport Integratív coach képzését, tanulmányaimat egyetemi szinten is folytattam és 2021-ben okleveles Business Coach (PTE KTK) lettem. Nemzetközi akkreditációval rendelkezem az EMCC szervezetében. Az elmúlt években elmélyültem a transzperszonális (integrál) coaching módszertanokban, jellemzően ezek mentén építem fel a folyamataimat.

Több mint tíz év saját élményű tapasztalattal rendelkezem önismeretben, emellett hét év szakmai képzésen vettem részt, hogy a coaching és a csoportos önismeret (pszichodráma) erejével segíthessek az arra nyitott embereknek. Szakmai személyiségem folyamatosan fejlesztem, rendszeresen járok szupervízióba és módszertani csoportokba.

Jelentkezz be Krisztához személyes konzultációra, vagy válassz csoportos foglalkozásaiból, amelyeket alább olvashatsz !

A személyes konzultáció díja: 23.500 Ft
Várható időtartam: 55 perc

Gyors időpont egyeztetéshez hívj minket vagy írj nekünk!

mentalspa@mentalspa.hu
06-30-149-4029
Időpont foglalása Krisztinához

A mentor csoportos foglalkozásai:

Kiégés? – csoportos foglalkozás – személyesen a központunkban

„A kiégés olyan, mint amikor egy sarokba képzeljük magunkat, ahonnan nincs kiút. Ebből csak nyomjuk a falat, remélve, hogy elmozdul, közben pedig teljesen kimerültünk. Nyugodtan lépjünk hátra, gondoljuk át a lehetőségeinket, és válasszunk egy másik módszert, amely sikerre vezethet.”(Charlene Rymsha)

Ezen az alkalmon lehetőséged lesz a jelenlegi helyzeted átgondolására és más módszerek megtalálására a csoportos coaching eszközével. Találd meg újra az értelmet a munkádban, és ha kell, változtass, hogy az egyéni szenvedélyed és a munkahelyi céljaid újra harmóniába kerüljenek.

A kiégés jeleiről olvasd el e-magazin cikkünket!

Mi segítünk, és kísérünk ebben a folyamatban. Tudásunkat arra használjuk, hogy minden csoporttag szabad utat találhasson hiteles önmagához .A csoporttagok között pedig szövődik egy végtelen finom kapcsolati háló, amely a legnagyobb terheket is elbírja, és erejénél fogva a legnagyobb fájdalmak is oldódhatnak.

Jelentkezz, ha szeretnél a munkahelyi helyzetedre, esetleges motiválatlanságod okaira ránézni önismereti szemmel.

Csoport minimum létszáma: 6 fő, maximum: 8 fő

A csoport személyesen találkozik a Mental Spa XIII. kerületi önismereti központjában.

Mentor:

Tyihák Krisztina

Időtartam: 3 óra

Díja: 23.500 Ft

Döntéshozatal – csoportos workshop személyesen a központunkban

„… azt mondhatom, hogy az ismeretlentől való félelem, bár gyakori motivációs alapértelmezés a nehéz döntések kezelésében, a nehéz döntések téves felfogásán alapul. Tévedés azt gondolni, hogy a nehéz döntéseknél az egyik alternatíva valóban jobb, mint a másik […] A nehéz döntések nem miattunk vagy a tudatlanságunk miatt nehezek; azért nehezek, mert nincs legjobb lehetőség.” – Ruth Chang

Ezen a délutánon a Mental Spa Döntéshozatal workshop alkalmával lehetőséged lesz a jelenlegi döntéshozatali technikád átgondolására, fejlesztésére, és egy új döntéshozatali módszer megismerésére, mely önismeretedben is előrelépést hozhat.

Mi segítünk, és kísérünk ebben a folyamatban, a csoportos coaching eszközével.

Csoport minimum létszáma: 6 fő, maximum: 8 fő

A csoport személyesen találkozik a Mental Spa XIII. kerületi önismereti központjában.

Mentor:

Tyihák Krisztina

Időtartam: 4 óra

Díja: 31.500 Ft

Foglalj konzultációs időpontot mentorainkhoz!

Nézd meg mentoraink bemutatkozó videóit, és foglalj időpontot közvetlenül hozzájuk!

Ha még bizonytalan vagy kivel tudnál a legjobban együtt dolgozni, akkor gyere el szakmai vezetőnk, Anita, Teszlek Süveg Konzultációjára, ő feltérképezi az élethelyzetedet, és segít neked a választásban.