Önismereti mentor

Jakab Nóra

Jakab Nóra - Önismereti mentor - Mental Spa

Önismerettel még a kamaszkoromban kezdtem el foglalkozni, hogy megértsem hogyan működök én, mint ember. Aztán elkezdtem dolgozni, bankban, egy újságnál végül a családi vállalkozásban és szereztem sokrétű tapasztalatot. A saját önismereti munkám akkor kapott új lendületet, amikor megszületett a gyerekem és azok a mondatok kezdtek el kijönni a számon, amiket annak idején a szüleim mondtak nekem és gyűlöltem. Arra döbbentem rá, hogy az a valaki lettem, akit gyűlölök és nem akartam így élni. Inkább meg akartam találni, ki is vagyok én valójában. 

Ezen az úton derült, ki, hogy én akkor vagyok a leghasznosabb a világnak, amikor másoknak segítek. Jó kérdéseket tudok feltenni és a jelenlétemben az embereknek könnyebb saját magukat is megtalálni, kapcsolódni saját magukhoz. 

Megváltoztatni valamit akkor tudunk, ha tudjuk hogyan és miért működik. Egy ember működésének a miértjei többnyire a tudattalan rétegében vannak. Az önismereti munka arra jó, hogy ezt a réteget feltérképezzük, megismerjük és ekkor képesek leszünk megváltoztatni. Azokban a helyzetekben, ahol eddig csak egyféleképpen tudtunk reagálni, csak egyféle választ tudtunk adni, ott lesznek új megoldási módozataink, nagyobb lelki rugalmasságunk lesz. A nagyobb lelki rugalmasság okán pedig kevesebb stressz, kevesebb szorongás, több boldogság lesz az életünkben. 

 Markánsan akkor keresnek fel engem, amikor valami elakadás van az életben, azaz valamit nagyon csinál az ember, de az valamiért nem jön össze. Nagyon keres munkát, de nem talál. Nagyon keres egy párkapcsolatot, de valahogy nem talál. Nagyon szeretne gyereket, de nem sikerül. A másik helyzet, amikor azt veszi észre valaki, hogy újra és újra ugyanazokban a helyzetekben találja magát. Kilép a munkahelyéről, mert túl stresszes, de a következő is olyan, pedig nem annak nézett ki. Szakít a párjával, aztán a következő ugyanazt hozza csak pepitában.

Jelentkezz be Nórához személyes konzultációra, vagy válassz csoportos foglalkozásaiból, amelyeket alább olvashatsz !

A személyes konzultáció díja: 23.500 Ft
Várható időtartam: 55 perc

Gyors időpont egyeztetéshez hívj minket vagy írj nekünk!

mentalspa@mentalspa.hu
06-30-149-4029
Időpont foglalása Nórához

A mentor csoportos foglalkozásai:

Napra hangoló elmegyakorlatok

Ebben a reggeli, rövid vezetett elme gyakorlatban feltöltjük a belső energiaraktárak. Előhívjuk a legjobb, leghatékonyabb énünket. Bemelegítjük a reziliencia izmainkat, hogy jobban bírjuk a ránk váró nap kihívásait.

Ha tudjuk előre, hogy egy nehezebb napnak nézünk elébe, akkor érdemes rá felkészülni mentálisan, érzelmileg és energetikailag is. Ezt a felkészültséget teremtjük meg magunknak.

Napra hangoló online

Minden csütörtökön reggel 8.00-8.25 között

Csoport minimum létszáma: 5 fő, maximum: 20 fő

A foglalkozást online tartjuk, a Microsoft Teams videóchatjén keresztül.

Jelentkezés az online napra hangolóra

Napra hangoló személyesen

Minden csütörtökön reggel 8.30-8.55 között

Csoport minimum létszáma: 5 fő, maximum: 20 fő

A csoportfoglalkozást személyesen tartjuk a Mental Spa önismereti központjában.

Jelentkezés személyes napra hangolóra

Mentor:

Jakab Nóra

Időtartam: 25 perc

Díja: 2.000 Ft

„Megtartottam!” Újévi fogadalom megtartást támogató csoport

A hétfőknek, a hónap első napjának, de leginkább az év kezdetének van az a varázslatos ereje, hogy előhívja a bennünk élő idealista reformert, aki tudja milyen az a méltó élet amit élni szeretne 🙂 Aztán jönnek a hétköznapok, a megalkuvások, és az elhatározás elhalványul. És eltelik az idő igazi változás nélkül. Ez az idő így is, úgy is eltelik.

Arra hívlak, hogy menjünk együtt ezen az úton. Segítek megerősíteni az elhatározásodat. Segítek emlékezni rá időről időre, hogy miért is döntöttél így. Ha belefáradnál, segítek új erőre találni. Ha láthatatlan akadályokba ütköznél, segítek meglátni azokat és kitalálni, hogyan küzdj meg velük. Segítünk egymásnak, ott vagyunk egymásnak. Fogjuk egymás kezét vagy csak odatesszük a vállunkat, hogy érezzük, nem vagyunk egyedül.

Ha tettél magadnak fogadalmat már, gyere! Együtt sikerülni fog! A csoport kéthetente találkozik. Jöhetsz csak egy-egy alkalomra vagy rendszeresen is, ezzel segítve a fogadalmad megtartását. Várlak szeretettel!

Az önismereti foglalkozás online és személyes formában is elindul.

Online csoport

Csoport minimum létszáma: 3 fő, maximum: 8 fő

A foglalkozást online tartjuk, a Microsoft Teams videóchatjén keresztül.

Jelentkezés az online csoportba

Személyes csoport

Csoport minimum létszáma: 3 fő, maximum: 8 fő

A csoportfoglalkozást személyesen tartjuk a Mental Spa XIII. kerületi önismereti központjában.

Jelentkezés a személyes csoportba

Mentor:

Jakab Nóra

Időtartam: 2 óra

Díja: 17.000 Ft

Női szerepek, minőségek – női önismereti csoport

Utazásra hívlak, hogy feltérképezzük együtt, milyen női szerepekben vagyunk jelen. Ránézünk, hogy miben vagyunk erősek és hogyan támogathatjuk a többi szerepünkben magunkat.

Ismerős az érzés, hogy az utolsó percben behívnak egy munkaértekezletre, de közben menni kellene a gyerekért? Bármelyiket oldjuk meg másképp, a lelkiismeretfurdalás velünk marad és szép lassan szorongássá erősödik, hogy mikor történik ez meg újra velünk. Először minden szerepben, anyaként, munkatársként, feleségként, barátként, tökéletesek akarunk enni, aztán csak elég jók, de a végén mégis csupán rossznak érezzük magunkat.

Ha küzdesz ezekkel a helyzetekkel, gondolatokkal, hívunk ebbe a női körbe! A célunk, hogy megérkezzünk oda, hogy a külső megfelelést belső elfogadássá formáljuk hosszú távon.

A csoport online és személyes formában is elindul!

Online női önismereti csoport

Dátumok: a csoport kéthetente szerdánként 17.00-19.00 között találkozik online, a Microsoft Teams videóchaten keresztül.

Csoport minimum létszáma: 3 fő, maximum: 8 fő

Személyes női önismereti csoport

Dátumok: a csoport kéthetente csütörtökönként 16.30-18.30 között találkozik önismereti központunkban.

Csoport minimum létszáma: 3 fő, maximum: 8 fő

Mentor:

Jakab Nóra

Időtartam: 2 óra

Díja: 17.000 Ft

Foglalj konzultációs időpontot mentorainkhoz!

Nézd meg mentoraink bemutatkozó videóit, és foglalj időpontot közvetlenül hozzájuk!

Ha még bizonytalan vagy kivel tudnál a legjobban együtt dolgozni, akkor gyere el szakmai vezetőnk, Anita, Teszlek Süveg Konzultációjára, ő feltérképezi az élethelyzetedet, és segít neked a választásban.