ESEMÉNYEK

Mit üzen a testünk? Önismeret a mozgásban

2024.07.19. 09:00–16:00
Modomio Stúdió
Marek József utca 38. , Budapest, 1078
Mit üzen a testünk? Önismeret a mozgásban

Fizikai testünk hordozza, tárolja érzelmi lenyomatainkat. Mit is jelent ez? Minden amit megélünk és hat ránk, érint minket, reakcióba lép a testünkkel is. Ha nem vagyunk tudatosak ezekre a folyamatokra, testünk összegyűjti mindazt, amit nem mondunk ki, nem élünk át, nem dolgozzuk fel. Ezen a workshopon a délelőtt folyamán erre a dinamikára nézünk rá nagyítóval. Lesznek mélyebb átbeszélős részek, sokat kapcsolódunk majd mélyen az egész fizikai lényünkkel, mozgással, tánccal, gyakorlatokkal és próbálunk kialakítani egy rutint arra, hogyan éljük meg érzelmeinket, belső folyamatainkat a testünkön keresztül is. Lesz sok zene, önfeledt tánc és mély folyamatok egyaránt.

Folytatásként délután a bodywork módszerén keresztül kipróbáljuk, hogy hogyan használható testünk tudatossága, testérzeteink és érzéseink megfigyelése abban, hogy hogyan is kapcsolódunk önmagunkhoz és másokhoz kapcsolatainkban, találkozásainkban a mindennapi életben.

A bodywork folyamatok során a szavakat nem használva, a kogníciót ideiglenesen visszavonva leginkább a belső megélésekre és testünkre figyelünk és ezen keresztül mozdulatainkkal fejezzük ki, hogy hogyan is vagyunk éppen. Játékos mozdulatokkal, egyéni- és kiscsoportos mozgásos szituációkon keresztül ismerkedünk meg a módszerrel és önmagunkkal egyaránt.

A részvételhez nem szükséges a módszertan előzetes ismerete és előzetes felkészülés, a bővebb kereteket és tudnivalókat az alkalom elején ismertetjük. Javasoljuk, hogy érkezz kényelmes ruhában az üléshez, mozgáshoz és a folyamatokhoz vagy akár a helyszínen is át tudsz öltözni.

Dátum: 2024. július 19, 9.00-16.00

Várható időtartam: 7 óra (3 órás foglalkozás délelőtt, 1 óra ebédszünet, újabb 3 órás foglalkozás délután)

Csoport minimum létszáma: 4 fő, maximum: 12 fő

A csoportfoglalkozást személyesen tartjuk, a Mental Spa központ költözése miatt átmenetileg a Modomio stúdióban (Budapest 1078, Marek József utca 38)

A foglalkozást tartja: Pilisi Konrád és Mitli Attila

Részvételi díj: 39.000 Ft/alkalom

JELENTKEZÉS