ESEMÉNYEK

Elengedem/Megengedem művészetterápiás workshop

2024.07.27. 09:00–12:00
Modomio Stúdió
Marek József utca 38. , Budapest, 1078
Elengedem/Megengedem művészetterápiás workshop

Időnként érdemes megállnunk, számot vetnünk, és kiszelektálni az életünkből az oda nem illő, ártó gondolatokat, félelmeket, elvárásokat. Engedhetjük el mi is mindazt, ami már nem szolgál bennünket, és adunk teret az új érzelmeknek, élményeknek, megéléseknek, az önismeret fejlődésének.

Néha olyan jó lenne tudni, mit érdemes beengedni az életbe? Milyen érzést lenne jó átengedni magadon? Mi az, ami nem épít és már végleg megérné elengedni? Vajon, ami igazán jól esik azt megengeded magadnak?

Az összes kérdésekre nem garantálom, hogy a foglalkozás időtartama alatt megszületnek a válaszok, de az alkotás során közelebb kerülhetsz önmagad belső valójához és egy olyan utazásnak lehetsz részese, ami segíthet a megbékélésben.

A művészetterápiás workshopon a vizuális művészet (kollázs, festés, rajzolás) eszközeivel jelenítjük meg aktuális érzéseinket. Ha szívesen szánnál két órát a befelé figyelésre és az intuitív alkotásra, tarts velünk és találd meg a belső horgonypontod egy megértő és biztonságos közegben. A foglalkozás lehetőséget ad arra, hogy lelassulj, és megtapasztald, milyen másokkal együtt gondolkozni, kapcsolódni, alkotni.

Dátum: július 27. szombat 9.00-12.00

Várható időtartam: 3 óra

Csoport minimum létszáma: 3 fő, maximum: 8 fő

A csoportfoglalkozást személyesen tartjuk, a Mental Spa központ költözése miatt átmenetileg a Modomio stúdióban (Budapest 1078, Marek József utca 38)

A foglalkozást tartja: Horváth Enikő

Részvételi díj: 23.500 Ft/alkalom

JELENTKEZÉS