ESEMÉNYEK

Családállítás

2024.07.06. 09:30–13:30
Modomio Stúdió
Marek József utca 38. , Budapest, 1078
Családállítás

A családállítás módszerét Bert Hellinger alkotta meg. Lényege, hogy a családra egy rendszerként tekint, így azt vizsgálja, hogy hol van olyan pont a rendszerben, ami „nincs” a helyén, mivel az életben mindig, ha valami nincs a helyén, az ki tud hatni az egész rendszerre. Használhatjuk csak diagnosztikai eszközként vagy a megoldáson is dolgozhatunk vele. Előbbi esetben csak feltérképezzük, hol találunk valami olyat, aminek máshogy kellene lennie, utóbbi esetben már próbálgatjuk azt is, hogy lenne ez a helyzet jobb. A gyakorlatban ez úgy működik, hogy a helyzetben érintetteteket egy „térképre” tesszük, vagyis egy csoportban emberekkel modellezzük a helyzetet.

A csoportot ajánljuk azoknak is, akik még sosem vettek részt ilyen alkalmon, de szeretnék kipróbálni. Az alkalom elején mesélünk a módszerről, hogy hogyan működik ás mi várható a délelőtt folyamán. Utána a résztvevők megoszthatják a témákat, amikkel érkeztek és ezekből a csoporttal együtt választjuk ki, hogy kinek a dilemmáit jelenítjük meg aznap. A délelőtt folyamán 2 állításra lesz lehetőségünk.

Dátum: július 6, szombat 9.30-13.30

Várható időtartam: 4 óra

Csoport minimum létszáma: 4 fő, maximum: 12 fő

A csoportfoglalkozást személyesen tartjuk, a Mental Spa központ költözése miatt átmenetileg a Modomio stúdióban (Budapest 1078, Marek József utca 38).

A foglalkozást tartja: Jakab Nóra

Részvételi díj: 31.500 Ft

JELENTKEZÉS