ESEMÉNYEK

Anyák és színek – Páros művészetterápiás foglalkozás anyáknak és felnőtt gyermekeiknek

2024.05.09. 15:00–17:00
Mental Spa Életvezetési és Önismereti Központ
Árbóc utca 1-3. , Budapest, 1133
Anyák és színek - Páros művészetterápiás foglalkozás anyáknak és felnőtt gyermekeiknek

Gyerekként annyira természetes az anyukánkkal együtt bolondozni, virágot szedni vagy festeni. Az idő előrehaladtával elsodornak minket az élet teendői, és marad a beszélgetés néha csak telefonon. Pedig milyen jó lenne újra ugyanabban a közelségben lenni felnőttként is és együtt kicsit másképp időt tölteni.

Próbáljátok ki a közös alkotást felnőttként, akar anyák napi ajándéknak is szuper ötlet lehet egy művészetterápiás workshop! Kerüljetek közelebb az érzéseitekhez és alkossatok szabadon!

A művészetterápiás workshopon a vizuális művészet (kollázs, festés, rajzolás) eszközeivel jelenítjük meg aktuális érzéseinket. Ha szívesen szánnál két órát a befelé figyelésre és a közös intuitív alkotásra, tarts velünk egy megértő és biztonságos közegben.

Időpont: május 9. csütörtök 15.00-17.00. A foglalkozás megrendezésre kerül május 24-én, pénteken is 15.00-17.00 óra között. Válaszd a számotokra szimpatikusabb időpontot, és jelentkezz be online felületünkön keresztül!

Várható időtartam: 2 óra

Csoport minimum létszáma: 4 fő, maximum: 8 fő

Részvétel feltétele: betöltött 18. életév

A csoportfoglalkozást személyesen tartjuk a Mental Spa XIII. kerületi önismereti központjában.

A foglalkozást tartja: Horváth Enikő 

Részvételi díj: 34.000 Ft/alkalom/2 fő

JELENTKEZÉS 

*****

Ha megajándékoznád ezzel édesanyádat vagy tudsz olyan anya-gyermek párost, aki szívesen venne részt a művészetterápiás foglalkozáson, és alkotna együtt? Ajándékozd meg őket a Mental Spa ajándékutalványával!